Diploma de Postgrado en Arqueología Funeraría (Girona, 15 enero-30 septiembre)

21/12/14 .- http://fundacioudg.org/

El próximo mes de enero la Universidad de Girona impartirá, como novedad, el “Diploma de Postgrado en Arqueología Funeraria”.
Fechas: Del 15 de enero al 30 de septiembre de 2015
Horario: Jueves de 17 a 20 h y viernes de 10 a 14 h y de 15.30 a 18.30 h
Lugar: Facultad de Letras (Universidad de Girona)
Créditos: 30 ECTS
Matrícula: 1600 €

PRESENTACIÓ

Els espais funeraris i les restes humanes arqueològiques han esdevingut imprescindibles per a conèixer les societats del passat. Al llarg del seu desenvolupament, l’arqueologia s’ha dotat de nombroses tècniques que han permès incrementar considerablement el volum de dades que es poden obtenir de l’excavació d’espais i restes. Al mateix temps, la seva excavació i estudi ha permès obtenir i produir un important corpus de coneixement sobre les diferents tipologies i formes d’enterrament des de la prehistòria fins a l’època contemporània.

Per tant, l’aplicació d’aquestes tècniques i coneixements ha esdevingut imprescindible per a una correcta excavació dels espais funeraris i de les restes humanes arqueològiques.

El Curs de Postgrau d’Arqueologia Funerària ofereix una formació teòrica i pràctica que aporta el marc instrumental i conceptual necessari per a l’estudi i anàlisi d’estructures i espais funeraris i restes humanes arqueològiques.

OBJECTIUS

– Conèixer els principals mètodes de l’osteologia aplicats al coneixement de les formes de vida en el passat a partir de l’anàlisi de restes humanes.

– Conèixer les potencialitats i usos de les tècniques bioarqueològiques aplicades a les restes humanes en arqueologia.

– Conèixer els sistemes d’excavació i registre d’espais funeraris i restes humanes arqueològiques.

– Conèixer i identificar les principals característiques tipològiques de les estructures i espais funeraris arqueològics des de la prehistòria fins als nostres dies.

A QUI S'ADREÇA

– Persones llicenciades, graduades, màsters o doctores en disciplines vinculades a l’arqueologia, la història, l’antropologia, la història de l’art, la biologia, la medicina, l’odontologia, la geologia i la química.

– Professionals de l’arqueologia, la història, l’antropologia, la història de l’art, la biologia, la medicina, l’odontologia, la geologia i la química.

– Conèixer els sistemes d’excavació i registre d’espais funeraris i restes humanes arqueològiques.

– Conèixer i identificar les principals característiques tipològiques de les estructures i espais funeraris arqueològics des de la prehistòria fins als nostres dies.

REQUISITS D'ADMISSIÓ

Ser llicenciat, graduat, màster o doctor en disciplines vinculades a l’arqueologia, la història, l’antropologia, la història de l’art, la biologia, la medicina, l’odontologia, la geologia i la química.

Nota: Qui no disposi de títol universitari previ, tindrà dret a rebre, amb les mateixes condicions, un certificat d'assistència lliurat per la Fundació UdG: Innovació i Formació.


Para más información: 972 210 299 o bien http://bit.ly/DPArquFun

Noticias relacionadas

Comenta la noticia desde Facebook

Comentarios

No hay comentarios.

Para escribir un comentario es necesario entrar (si ya es usuario registrado) o registrarse